Zielshoroscoop Waterman: dit zal 2021 betekenen voor jouw ziel

Zielshoroscoop Waterman: dit zal 2021 betekenen voor jouw ziel Zielshoroscoop Waterman: dit zal 2021 betekenen voor jouw ziel Zielshoroscoop Waterman: dit zal 2021 betekenen voor jouw ziel

Lieve Waterman, lees hier wat 2021 voor jouw ziel in petto heeft en waar de magie voor jou in zit.

Met Pluto in het teken Steenbok en Neptunus in Vissen eist spiritualiteit in 2021 een belangrijke plek op. Maar er kan sprake zijn van momenten van enorme twijfel. Steenbok is het teken van de scepticus, die niet gelooft in wat hij niet kan zien. Dat kan ervoor zorgen dat je het contact met de spirituele werkelijkheid een beetje kwijtraakt, terwijl je tegelijk voelt dat daar de oplossing ligt voor bepaalde problemen. Dat kan zich uiten doordat mediteren niet lukt en een gevoel van leegte. Tegelijk wil Pluto dat je tot het uiterste gaat om je toch te verbinden met het hogere. Dan kun je eindeloos en obsessief pogingen doen om de verbinding met het hogere te voelen.

Misschien doe je er goed aan om het even los te laten. In 2023 komt er een ander krachtenveld op gang als Pluto verhuist naar Waterman. Dan kun je merken dat je pogingen meer succes hebben.

Je kunt je beter richten op de spiritualiteit van Neptunus in Vissen, die jou een bijzondere gave geeft op materieel vlak. Je weet hoe je alles om je heen mooier kunt maken en tot een bepaalde sereniteit kunt komen. Dat lijkt niet spiritueel, maar dat is het wel.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok

  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen

  • Cadeau: Happinez notebook

De magie van dit jaar zit voor jou in materie, wat je aanraakt verandert in goud.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen: ontdek jouw zielshoroscoop voor 2021
Vissen: ontdek jouw zielshoroscoop voor 2021