Vissen: ontdek jouw zielshoroscoop voor 2021

Vissen: ontdek jouw zielshoroscoop voor 2021 Vissen: ontdek jouw zielshoroscoop voor 2021 Vissen: ontdek jouw zielshoroscoop voor 2021

Lieve Vissen, lees hier wat 2021 voor jouw ziel in petto heeft en waar de magie voor jou in zit.

Met Neptunus al een aantal jaren in Vissen – en ook nu in 2021 weer – ontwikkel jij steeds meer je spirituele kant. Dat wordt nog eens sterker met Jupiter het grootste deel van het jaar in Waterman. Alsof een soort zuivering aan het plaatsvinden is, waardoor je steeds fijner besnaard raakt en steeds beter voelt wat de betekenis is van wat er om je heen gebeurt, wat er met anderen aan de hand is. Je ontwikkelt een bijna onbegrensde empathie met anderen, met de wereld, met de natuur.

Het lastige kan zijn dat je niet goed weet hoe je hier handen en voeten aan kunt geven, hoe je echt iets voor de wereld kunt doen. Tegelijk kun je beseffen dat het iets heel belangrijks is waar je mee bezig bent, iets dat aansluit bij de tijdsgeest. Misschien is de boodschap dat je nog even geduld moet hebben voordat je hierin je weg vindt.

Mocht je op plaatsen komen waar mensen lijden, in een gevangenis, een ziekenhuis of dergelijke, dan merk je dat zij alleen al opknappen door jouw aanwezigheid. Het is net alsof je een licht bij je draagt, waardoor ze hun pijn of lijden minder voelen, vrolijker worden.

De magie van dit jaar zit voor jou in je eigen personality, je uitstraling!


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021
Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021