Zielshoroscoop Kreeft: dit hebben de sterren voor jou in petto in 2021

Zielshoroscoop Kreeft: dit hebben de sterren voor jou in petto in 2021 Zielshoroscoop Kreeft: dit hebben de sterren voor jou in petto in 2021 Zielshoroscoop Kreeft: dit hebben de sterren voor jou in petto in 2021

Lieve Kreeft, lees hier wat 2021 voor jouw ziel zal betekenen en waar de magie voor jou in zit.

Met Saturnus en Jupiter in Waterman is er psychologisch en emotioneel werk aan de winkel. Vooral in de relatie met je partner. Je kunt een patroon ontwikkelen waarbij je steeds bijzonder hoge verwachtingen koestert, waarna je diep teleurgesteld bent als de ander niet voldoet aan jouw plaatje. Door Jupiter in Waterman sta je snel klaar om de ander te vergeven en door Saturnus in Waterman neem jij de schuld op je. Maar even later begint het hele verhaal opnieuw. Een herhaling van zetten op wekelijkse of zelfs dagelijkse basis. Als je de neiging hebt om het probleem te veel bij de ander te leggen, is het de kunst dat je leert om je verwachtingen bij te stellen.

Ook zonder partner ontkom je niet aan het emotionele jojo-effect van het duo Jupiter en Saturnus. Jupiter brengt een sterk optimisme met zich mee, waar Saturnus even later een dikke streep door zet. Dat kan ervoor zorgen dat je wat ontmoedigd raakt. Saturnus is een goede vriend van pessimisten en realisten. Hoe zeer Jupiter ook zijn best doet, Saturnus is de sterkste van de twee en krijgt altijd gelijk. Jouw kosmische succesrecept is: realistisch blijven.

De magie van dit jaar zit voor jou in reizen, maak een magic journey!


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw? Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021
Leeuw? Dit is jouw zielshoroscoop voor 2021