Ram: dit is jouw zielshoroscoop voor 2021

Ram: dit is jouw zielshoroscoop voor 2021 Ram: dit is jouw zielshoroscoop voor 2021 Ram: dit is jouw zielshoroscoop voor 2021

Lieve Ram, lees hier wat 2021 voor jouw ziel in petto heeft en waar de magie voor jou in zit.

De meeste Rammen zijn te nuchter om veel bezig te zijn met spiritualiteit. Toch wordt er dit jaar vanuit je onderbewuste hard aan je getrokken om er meer mee bezig te zijn. Dat kan zich uiten in een bepaalde aantrekking tot zaken als astrologie en tarotkaarten. Of je hebt ineens een waarneming die je niet kunt plaatsen. Alsof je een beetje paranormaal bent, of contact kunt leggen met niet-menselijke wezens. Er zijn nog meer manieren denkbaar waarop zich dit uit. Maar de belangrijkste boodschap is dat je je openstelt voor het ‘meer’ dat er is tussen hemel en aarde. We zijn niet alleen stoffelijke wezens, meer dan dat nog zijn we spirituele wezens. Als jij die waarheid erkent, zul je merken dat je makkelijker vrede sluit met moeilijke stukjes in jezelf en met moeilijke ervaringen in het verleden. Dan wordt vergeven een tweede natuur. Allemaal zijn we weleens dader en weleens slachtoffer. Door eerlijk naar jezelf te kijken en dat te beseffen, worden de relaties met de mensen om je heen beter en ontwikkel je meer empathie. Je bent nooit uitgeleerd op spiritueel vlak en dit jaar blijkt dat enorm inspirerend!

De magie van dit jaar zit voor jou in rituelen en spiritualiteit, volg de maan!


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Stier? Ontdek jouw zielshoroscoop voor 2021
Stier? Ontdek jouw zielshoroscoop voor 2021