Schorpioen: dit is jouw zielshoroscoop voor 2021

Schorpioen: dit is jouw zielshoroscoop voor 2021 Schorpioen: dit is jouw zielshoroscoop voor 2021 Schorpioen: dit is jouw zielshoroscoop voor 2021

Lieve Schorpioen, lees hier wat 2021 voor jouw ziel in petto heeft en waar de magie voor jou in zit.

Voor je ziel gebeuren er in 2021 fijne dingen. Met Neptunus in Vissen ervaar je een verhoogde en verfijnde vorm van creativiteit. Je kunt je aangetrokken voelen tot klassieke of meditatieve muziek, sprookjes en mythes omdat die de verbeeldingskracht activeren. Vervolgens kan dan de drang ontstaan om de wereld mooier te maken met je eigen creaties.

Jupiter, de planeet van hoop en geloof versterkt je emotionele basis: dat doet hij door je een fijnere of mooiere omgeving aan te bieden. Dat kan de verhuizing naar een droomhuis betekenen, maar het kan ook zijn dat je een bezoek brengt aan een plek waarmee je je sterk verbonden voelt en die jou het gevoel van thuiskomen geeft. Of je maakt een soort sentimental journey waarbij je dingen uit het verleden kunt verwerken, waardoor je beter in je vel komt te zitten.

In de liefde is het wat minder stabiel, met Uranus in Stier kan je partner behoefte hebben aan meer vrijheid, wat jij als bedreigend kunt ervaren. Maar het kan ook andersom zijn. Je partner wil meer commitment van je en dat ervaar jij als benauwend. Je kunt samen aan het duwen en trekken zijn om de juiste vrijheid en nabijheid te vinden. Wat overeind blijft is een diep gevoel van vriendschap.

De magie van dit jaar zit voor jou in creativiteit, het wonder van de inspiratie.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
De eerste Mercurius retrograde van 2022
De eerste Mercurius retrograde van 2022