Boogschutter: er kan een verwaarloosde snaar geraakt worden

Boogschutter: er kan een verwaarloosde snaar geraakt worden Boogschutter: er kan een verwaarloosde snaar geraakt worden Boogschutter: er kan een verwaarloosde snaar geraakt worden

In mei en juni zijn de planeten Venus (liefde) en Mercurius (communicatie) onze gidsen. Mercurius en Venus in Tweelingen bevinden zich de hele maand mei in je relatiezone.

Daar brengen ze flink wat leven in de brouwerij. Als je een relatie hebt, vind je het belangrijk dat er over van alles en nog wat gepraat gaat worden. Het hoeft helemaal niet zo diep te gaan, als je samen maar kunt lachen en alledaagse dingen kunt delen. Dat heb je nodig als remedie tegen een gevoel van eenzaamheid. Meer dan normaal wil je nu dingen samen doen, samen uit, samen thuis. Misschien dat dit een verwaarloosde snaar raakt bij je partner. Die krijgt dan eindelijk waar hij of zij al zo lang naar verlangt. Maar het kan ook dat je partner niet zo’n behoefte heeft aan ‘op elkaars lip zitten’. Kruip dan niet in je schulp, maar besef dat je niet alles op één persoon hoeft te projecteren. Misschien heeft je beste vriend(in) ook wel behoefte aan wat meer aandacht.

Mentale klik

Ben je single? Dan is dit een erg goede periode om iemand te ontmoeten. Omdat Venus je helpt, is de kans op een klik altijd groter dan normaal. Jij staat meer open voor de liefde en de mensen die op je pad komen lijken beter bij je te passen.

Je zult ook merken dat je – door Mercurius – meer waarde hecht dan normaal aan een mentale, intellectuele klik. Je wilt dat je partner slim is en een leuk verhaal kan vertellen. Daar is niets mis mee. Je ogen wennen aan iemands schoonheid, maar als je geestelijk met iemand matcht, heb je elkaar altijd iets te vertellen en wordt het niet gauw saai. Dus mocht je dat uit jezelf al niet doen, kijk dan heel bewust naar de inhoud als je nieuwe potentiële partners ontmoet.

Liefdevolle kus

In juni, als Venus in Kreeft staat, wordt jouw intiemste zone geactiveerd. Dan kan een liefdesrelatie zich verdiepen en speelt seksualiteit een belangrijke rol in die verdieping. Dat gaat over de behoefte om samen te versmelten tot één. Wat ergens zo heerlijk lijkt, maar wat tegelijkertijd ook zulke sterke emoties kan oproepen. De angst om de ander te verliezen, jaloezie en onzekerheid. Al die gevoelens komen voorbij, maar als Venus ze onder de aandacht brengt, geeft ze er meteen een liefdevolle kus op. Die gevoelens mogen er zijn en je partner gaat er liefdevol mee om. Er is troost en veiligheid. Dat garandeert mooie, intense momenten.

Beeld: illustrator: Cecile Vrinten


Meer Happinez?

Volgend artikel
Juni kan een van de beste maanden van het jaar worden, Steenbok
Juni kan een van de beste maanden van het jaar worden, Steenbok