Juni kan een van de beste maanden van het jaar worden, Steenbok

Juni kan een van de beste maanden van het jaar worden, Steenbok Juni kan een van de beste maanden van het jaar worden, Steenbok Juni kan een van de beste maanden van het jaar worden, Steenbok

In mei en juni zijn de planeten Venus (liefde) en Mercurius (communicatie) onze gidsen. Mercurius en Venus bevinden zich in mei voornamelijk in jouw zone van gezondheid en praktische zaken.

Daar heeft Mercurius het bijzonder naar zijn zin, want Mercurius houdt van details en analyseren. Ligt er nog een administratieve klus, dan gaat dat in mei van een leien dakje. Maar ook als je meer over je gezondheid wilt weten of een test wilt laten doen, is mei goed getimed.

Schoonheid en oog voor details

Venus is wat minder in haar element. Het kritische onderscheidende vermogen dat nodig is om allerlei praktische zaken gedaan te krijgen, staat ver af van de romantiek en schoonheid waar Venus zo van houdt. Het kan zijn dat je hoofd er simpelweg niet naar staat. Dat is vooral lastig voor je partner.

Maar ben je in je eentje bezig met een project waarin schoonheid en oog voor details bij elkaar komen, dan kun je daar enorm van genieten. Dan doe je het perfect én met liefde. Focus je dus in mei op de lijstjes die af moeten, de zaken die geregeld moeten worden en eventueel dat ene project waarin alles samenkomt.

Bliksemafleider

In juni kun je nog steeds veel gedaan krijgen, vooral als je praktische zaken slim organiseert. Maar het wordt lastiger om je aandacht erbij te houden, want als Venus in Kreeft staat, is liefde de grote bliksemafleider waar alles om draait. Er is geen moment van de dag dat je niet aan hem of haar denkt. Het is in je hart lente en zomer tegelijk. Waarschijnlijk deelt je partner dit enthousiasme. Hij of zij wil niets liever dan samen met jou genieten van een mooie zonsondergang, een strandwandeling of een zondagochtend in bed. Ook als er dingen zijn waar jullie in het verleden ruzie over hebben gemaakt, vinden jullie elkaar nu moeiteloos in een compromis. Je bent toleranter en ziet in dat je zelf ook niet zonder fouten bent.

Onweerstaanbaar

Ben je single? Dan is juni een van de beste maanden van het jaar. Venus laat jouw ogen en glimlach stralen, zodat je onweerstaanbaar bent voor de man of vrouw van je dromen. Je voelt je aangetrokken tot iemand die gevoel heeft voor stijl, iemand die mooi is van binnen en van buiten. Iemand die bereid is om jou alle liefde te geven die je verdient. Wat niet wil zeggen dat je nu 100 procent zeker een nieuwe partner vindt, maar het wil wel zeggen dat als jij je oog op iemand laat vallen, diegene waarschijnlijk een fantastische partner voor je is.

Beeld: illustrator: Cecile Vrinten


Meer Happinez?

Volgend artikel
Waterman? Jij gaat een heerlijke periode tegemoet
Waterman? Jij gaat een heerlijke periode tegemoet