Waterman? Jij gaat een heerlijke periode tegemoet

Waterman? Jij gaat een heerlijke periode tegemoet Waterman? Jij gaat een heerlijke periode tegemoet Waterman? Jij gaat een heerlijke periode tegemoet

In mei en juni zijn de planeten Venus (liefde) en Mercurius (communicatie) onze gidsen. Tijdens de meimaand bevinden Mercurius en Venus zich in Tweelingen, het teken dat net als Waterman tot het contactuele luchtelement behoort.

Beide planeten bevinden zich bovendien in jouw zone van passie, speelsheid, creativiteit en zelfexpressie. Combineer die energieën in gedachten en je kunt je voorstellen dat je daar bijzonder flirterig en outgoing van wordt. Er hangt liefde en plezier in de lucht, je krijgt aandacht van het andere (of zelfde) geslacht en voelt je begeerlijk. Jouw ondeugende blikken gaan waarschijnlijk niet alleen naar je partner, maar dat geeft niets. Zolang jij je houdt aan de afspraken die jullie hebben gemaakt, schuilt er geen kwaad in. In tegendeel, het kan best dat het vrije gevoel dat je van een beetje flirten krijgt, juist de interesse voor je partner aanwakkert. Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar Waterman moet zich vrij voelen om zich te kunnen binden.

Creatief met woorden

Ondertussen geniet je er wel enorm van om je belevenissen te delen met je partner, want als Mercurius sterk staat, wil elk avontuur verteld worden. Het napraten is misschien wel de helft van de pret. Sowieso kun je merken dat je creatiever bent met woorden dan normaal. Dat is heerlijk als je voor je werk veel moet schrijven, maar het is nog veel leuker om verhalen, songteksten of gedichtjes te maken. Gewoon voor jezelf omdat het leuk is om te doen. Muziek kan ook een erg fijne rol spelen. Als middel om je gevoelens uit te drukken of gewoon om lekker samen naar te luisteren en weg te drijven.

Schone lei

Ook als single Waterman ga je een heerlijke periode tegemoet. Er kunnen tegelijkertijd meerdere leuke mannen of vrouwen zijn waarmee je fijne momenten beleeft. Ook al heb je niet het gevoel dat je moet kiezen en houd je het allemaal vrijblijvend, toch kan het zijn dat één persoon je echt weet te raken, een speciale plek in je leven weet te veroveren. Wees dan niet bang voor een herhaling van dingen die in vorige relaties mis zijn gegaan. Je kunt nu met een schone lei beginnen.

Naar binnen

Met Venus in Kreeft wordt het in juni iets rustiger. Dan keer je iets meer naar binnen, al dan niet met je partner. Omdat Venus in de zone van je gezondheid en praktische details staat, heb je meer behoefte om jezelf mooi te maken, aan te kleden, te verzorgen. Gewoon voor jezelf en voor de allerliefste. Je hoeft er niet zo nodig mee te flaneren.

Beeld: illustrator: Cecile Vrinten


Meer Happinez?

Volgend artikel
Horoscoop Vissen: er zijn dingen die besproken moeten worden
Horoscoop Vissen: er zijn dingen die besproken moeten worden