Horoscoop Vissen: er zijn dingen die besproken moeten worden

Horoscoop Vissen: er zijn dingen die besproken moeten worden Horoscoop Vissen: er zijn dingen die besproken moeten worden Horoscoop Vissen: er zijn dingen die besproken moeten worden

Gedurende de maanden mei en juni zijn de planeten Venus (liefde) en Mercurius (communicatie) onze gidsen. In mei word je volledig in beslag genomen door thuis en familie. 

Er zijn dingen die besproken moeten worden. Dankzij Venus en Mercurius lukt het om dat in alle helderheid en harmonie te doen. Je vindt de woorden die voor eensgezindheid zorgen, die mensen bij elkaar brengen, ook al liggen de meningen nog zo ver uiteen.

Ook vind je het waarschijnlijk fijn om veel tijd door te brengen met je gezin en/of familie. Je zorgt dat het samenzijn voor iedereen fijn is door aandacht te schenken aan wat er wordt gegeten en gedronken. Je zorgt ook voor een gezellige sfeer met muziek of bloemen.

Rijke bron

Mercurius in Tweelingen in de zone van je roots, kan er ook voor zorgen dat je meer te weten wilt komen over de geschiedenis van je familie. Dat kan gaan over de stamboom, maar ook over je roots als dat misschien een andere cultuur is. Je bent meer dan gewoonlijk bezig met het belang van de ‘erfenis’ die je bij je draagt, in je genen, je opvattingen en je gedrag. Je kunt inzien dat dit een rijke bron is waaruit je eindeloos kunt putten.

De deur naar je hart

Wat de liefde betreft is juni je beste periode. Als Venus zich in Kreeft bevindt, benadrukt ze de zone van zelfexpressie, creativiteit en passie. Als de nadruk op die zone ligt kunnen mensen verliefd worden. En omdat Venus in Kreeft tegelijk de behoefte versterkt om je met iemand te verbinden, is dit vooral voor single Vissen goed nieuws. Die kunnen ineens het gevoel hebben dat het tijd is om zich te settelen. Tegelijkertijd kan zich iemand aandienen waarbij het hele plaatje klopt. Iemand die op dezelfde manier in het leven staat als jij. Iemand die liefdevol is en mooi om naar te kijken. Bovendien ben jij minder bang om in de steek gelaten te worden, je hebt meer vertrouwen in de ander en je durft de deur naar je hart weer echt open te zetten.

Heerlijke maand

Ook voor Vissen met een vaste partner wordt juni een heerlijke maand. Richt je agenda zo in dat je samen veel tijd thuis doorbrengt. In je eigen besloten en veilige omgeving kan de liefde beter tot bloei komen dan waar dan ook. Door ongestoorde momenten samen, kunnen jij en je partner weer leren kijken naar al die mooie kleine dingen die je zo waardeert in de ander, maar die je soms voor lief neemt, in de drukte van alledag.

Beeld: illustrator: Cecile Vrinten


Meer Happinez?

Volgend artikel
26 mei: een zeldzame super bloedmaansverduistering in Boogschutter
26 mei: een zeldzame super bloedmaansverduistering in Boogschutter