26 mei: een zeldzame super bloedmaansverduistering in Boogschutter

26 mei: een zeldzame super bloedmaansverduistering in Boogschutter 26 mei: een zeldzame super bloedmaansverduistering in Boogschutter 26 mei: een zeldzame super bloedmaansverduistering in Boogschutter

Woensdag 26 mei staat ons een bijzondere gebeurtenis te wachten. Op die dag zal de volle maan (ook nog eens een supermaan dit keer) worden overschaduwd door de aarde, waardoor hij bloedrood zal kleuren. Kortom: een super bloedmaansverduistering. Dit komt niet vaak voor, de laatste keer was in januari 2019. Maar verduisteringen komen meestal gezamenlijk, want op 11 juni 2021 zal er een zonsverduistering zijn.

Helaas kunnen we de bloedmaansverduistering vanuit Nederland niet zien, maar zijn invloed zullen we wel voelen. De volle maan staat dit keer in het teken Boogschutter. Dit sterrenbeeld heeft een open mind, veel kennis en wijsheid. Het is fijn om deze volle maan op de energie van Boogschutter, en op haar kwaliteiten, in te tunen.

Bekijk het grotere geheel

Een bloedmaansverduistering kan zorgen voor transformatie. Uiteindelijk helpt je dit dus naar een nieuwe plek die beter bij je ziel past. Maar het begin van zo’n transformatie kan kwetsbaar en wankel aanvoelen. Vertrouw erop dat deze verduistering je gaat brengen waar je moet zijn. Als er dus rond de tijd van de bloedmaansverduistering wat wegvalt in je leven, vertrouw er dan op dat het tijd werd om hier afscheid van te nemen. Er zal een nieuw stukje leven voor in de plaats komen. Probeer te focussen op het grotere geheel, en bekijk wat er in je leven gebeurt van een afstandje. Wat zie je als je uitzoomt?

Het kan ook het moment zijn om je relaties steviger te maken. Omdat een maansverduistering ervoor zorgt dat je intuïtie sterker wordt en je emotioneel steviger in je schoenen staat, is dit het moment om eventuele issues glad te strijken.

Online training Leef met de maan

  • Ontdek wat de kracht van de maan voor jou kan doen

  • Tijdelijk cadeau: Moon Journal

  • Met 8 lessen — één voor elke maanfase + 4 bonuslessen

  • Meer dan 5.900 trainees gingen je voor

Nieuw begin

Als er wat wegvalt kan het helpen om nieuwe doelen te stellen. Je kunt daar nu nog niet mee aan de slag, maar tijdens de verduistering van 11 juni is het wel het moment om de intenties tot bloei te laten komen, of in ieder geval de spreekwoordelijke zaadjes te planten.


Meer Happinez?

Volgend artikel
Dit is wat de maan met je stemming doet
Dit is wat de maan met je stemming doet