Astrologie

Astrologie is een van de oudste wetenschappen ter wereld. Het gaat over de samenhang van de zon, maan en planeten en de invloed daarvan op het aardse leven. De geboortehoroscoop is daarvan een belangrijk onderdeel. De plek waar de planeten op de dag van jouw geboorte aan de hemel stonden kunnen namelijk veel vertellen over jouw karakter. Bijvoorbeeld over wat jouw sterke en zwakke punten zijn en hoe je je energie gebruikt. Door astrologie kun je tot inzicht komen wie je in het diepst van je wezen bent. Het kan dienen als een kompas om doel en richting te geven op je levenspad.

Deel met vrienden:

Online training: Astrologie en je sterrenbeeld

Deze online Happinez training neemt je mee in de basis van astrologie. Je ontdekt jouw krachten, valkuilen en talenten aan de hand van je persoonlijke sterrenbeeld. Wat je hiervoor krijgt?

  • 7 lessen die je op je eigen tempo kunt volgen (via je telefoon, tablet of computer)
  • Mind, body, soul en love-horoscopen van onze huisastroloog en expert Johanna Blok
  • Oefeningen, rituelen en meditaties die bij jouw zonneteken passen
  • Ontdek je element, heersende planeet en temperament voor meer inzicht in jezelf

Dit zegt je geboortemaand over je karakter (volgens wetenschap)

De meningen zijn verdeeld over de geloofwaardigheid van astrologie. De sceptici vinden het totale onzin, en de believers zweren er heilig bij. Helaas is er (nog) geen wetenschappelijk bewijs wat je horoscoop betreft, maar waar er wél onderzoek naar wordt gedaan is het seizoen waarin je wordt geboren. Volgens wetenschappers heeft dat namelijk wel degelijk effect op je karakter.

Welk kristal past bij jouw sterrenbeeld? Doe de test!

Kristallen zijn er in alle soorten en maten. Op basis van je sterrenbeeld kun je een steen kiezen die goed bij je past. De energie van kristallen is namelijk verwant aan de energie van sterrenbeelden. Ontdek welk kristal het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Wat zegt de zonnestand over jouw sterrenbeeld?

Bijna iedereen kent zijn sterrenbeeld; dat is een van de twaalf tekens aan de nachtelijke sterrenhemel. Als je kijkt naar de eigenschappen van de sterrenbeelden, dan zit er in elk sterrenbeeld iets herkenbaars van de symboliek die wij in de sterren zien. De Ram is een vechtlustige, krachtige figuur, de Waterman verspreid zijn water ‘van liefde’ over de wereld en Tweelingen twijfelt wat af, eeuwig in gesprek met zichzelf.