De yoga-mannen van Instagram

De yoga-mannen van Instagram De yoga-mannen van Instagram De yoga-mannen van Instagram

Vrouwelijke yogi in vrolijke yogabroeken zijn online sterk vertegenwoordigd, maar inmiddels schieten profielen van gespierde mannelijke yogi als paddenstoelen uit de grond. Laat je inspireren door deze stoere en sterke online yoga-mannen.

Yoga is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Hoewel de practice op jezelf is gericht, kan het ook leerzaam zijn om inspiratie bij anderen vandaan te halen. Kan je wel wat mannelijke yoga-inspiratie gebruiken? Bekijk dan de Instagram profielen van drie yoga-mannen:

Adam Husler

De in Londen wonende Adam Husler (@adamhusler) heeft een achtergrond in boksen, vechtkunst en hardlopen. Deze focus gebruikt hij in de yogalessen die hij geeft. ‘Stop, haal adem, glimlach’ is zijn motto en dat zie je terug in zijn foto’s.

Johnny Vasilj

Yogaleraar Johnny woont in Sydney en omschrijft zichzelf als echte yoga-liefhebber. ‘Ik volg mijn hart, en zorg dat ik de grootste en lichtste versie van mezelf ben.’

Boys of Yoga

‘Sommige mannen denken dat yoga je minder man maakt. De waarheid is dat het je juist een betere man maakt. Yoga is niet alleen maar voor je moeder, zus of vriendin. Het is tijd om dit stereotype uit de weg te gaan/te vermorzelen’, aldus de jongens van BoysofYoga (@boysofyoga). Amen!

Geïnspireerd? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Laad jezelf op met zonnekracht: 5 fijne rituelen
Laad jezelf op met zonnekracht: 5 fijne rituelen