Laatste kaarten! Kom zaterdag naar het Happi@work seminar

Laatste kaarten! Kom zaterdag naar het Happi@work seminar Laatste kaarten! Kom zaterdag naar het Happi@work seminar Laatste kaarten! Kom zaterdag naar het Happi@work seminar

Wil je weten waarom geluk onmisbaar is voor zakelijk succes, en hoe je zelf de koppeling maakt tussen mindfulness en werk? Verzeker jezelf dan van een plek tijdens het exclusieve Happi@work seminar op zaterdag 13 oktober, georganiseerd door School of Happinez.

In een dagvullend programma leer je:

  • wat je talenten zijn en hoe je betekenisvol kunt werken
  • je werkgeluk en die van je collega’s/relaties vergroten
  • hoe je work-life in balans houdt
  • over het belang van mindful leiderschap en hoe deze toe te passen
  • van succesvolle ondernemers hoe zij hun werkgeluk hebben vergroot en zo het verschil konden maken

Je ontvangt verder:

  • een goed gevulde goodiebag met o.a. het nieuwste boek van Rasmus Hougaard Hoe leiders denken t.w.v. € 24,99.
  • een ontvangst met koffie/thee, lunch, healthy snacks in de middag + begeleide netwerkborrel.

Bestel hier je tickets

Programma

Programma seminar

Sprekers

De Deense Rasmus Hougaard is dé belangrijkste leiderschapsdenker van het moment. Rasmus heeft meer dan 15 jaar ervaring in het beoefenen van en lesgeven in mindfulness. Hij is de oprichter van The Potential Project, een organisatie die trainingen geeft aan bedrijven (o.a. Google, Roche, Sony) om meer mindful te werken en zo de productiviteit te verhogen. Zijn boodschap: door mindfulness zijn we beter in staat te focussen en kunnen we ons werk beter doen.

Als coach-trainer begeleidt Marja den Boer al vijftien jaar mensen bij het vinden van hun werkgeluk.  Marja had banen die haar financiële zekerheid, status en een dure auto opleverden. Maar echt happy was ze niet. Totdat ze na een crisis begon met schrijven: ‘Dat was een keerpunt.’ Ze schreef een aantal boeken, waaronder ‘Durven doen wat je raakt’ en – het meest recente -‘De wetten van vallen & opstaan’. Marja is het gezicht van Happi@work en de bijbehorende online training.

Eveline Helmink is sinds 2017 hoofdredacteur van Happinez. Eerder werkte ze als Adjunct-Hoofdredacteur voor Happinez, en als Chef Redactie bij o.a. NCRV en AKN. Ze studeerde journalistiek en schreef prachtige verhalen, voordat ze zich in het bladenmaken verdiepte. Momenteel werkt ze aan haar eerste boek, dat in het voorjaar van 2019 verschijnt.

Experts panel

Psycholoog en trainer Thijs Launspach (1988) is docent aan de Universiteit van Amsterdam en de School of Life, geeft trainingen over stress en burn-out en is coach en mindfulness-trainer. Verder is hij wekelijks te horen in het radioprogramma Millennial Mindfuck (BNNVARA). Thijs schreef eerder Quarterlife (2012) en Het Millennial Manifest (2017). Zijn boek Fokking druk verschijnt in oktober.

Ginny Ramkisoen (1985) bracht haar persoonlijke en zakelijke netwerk met elkaar in contact via haar Facebook-pagina. Dit initiatief groeide tot het online platform voor werkzoekenden in de creatieve branche, Vacature via Ginny, waar zij oprichter en mede-eigenaar van is. Ginny woont momenteel in Amsterdam en zij geeft graag haar mening als ervaringsdeskundige op het gebied van solliciteren.

 

Charles Groenhuijsen was jarenlang correspondent in Amerika voor het NOS Journaal. Tegenwoordig werkt hij als journalist, spreker en televisiemaker in de VS en in Nederland. Hij publiceerde een aantal boeken, waaronder Optimisten hebben de hele wereld en Lekker schrijven in mijn pyjamabroek. Zijn boek Amerikanen zijn niet gek groeide uit tot een bestseller.

Zarayda Groenhart (1982) helpt creatieve ondernemers om zichzelf te zijn op video en vanuit die interne kracht hun business te groeien. Zarayda begon haar carrière als presentatrice bij MTV en vervolgde het televisiemaker, (radio)presentatrice, columnist en journalist bij o.a MTV, BNN, FunX en Radio1. Verder schreef ze voor Nieuwe Revu, de Varagids, NRC Next, VIVA, Flair, JFK en NRC Next. In haar boek Het Waarom Meisje schrijft Zarayda open en eerlijk haar eigen verhaal.

Details

Datum: zaterdag 13 oktober 2018
Locatie: Compagnietheater, Kloveniersburgwal 50, 1012 CX Amsterdam
Tijd: van 10:15 tot 17:00 uur. Aanvang eerste lezing 11:00 uur.

Tickets

Prijs: € 140,57,- (exclusief BTW)

(prijs inclusief BTW: € 149,-)

De prijs is inclusief consumpties, lunch, netwerkborrel en een goed gevulde goodiebag met o.a. het nieuwste boek van Rasmus Hougaard Hoe leiders denken t.w.v. € 24,99. Voor het bestellen van je tickets word je doorgeleid naar de site van het Compagnietheater. Ben je zelfstandige of wil je de factuur declareren bij je werkgever? Vraag via happinez.service@weekbladpers.nl een factuur aan.

Bestel hier je tickets

Volgend artikel
Bevlogen of workaholic? 7 tekenen dat je te hard werkt
Bevlogen of workaholic? 7 tekenen dat je te hard werkt