Kom je ook naar het Earth Keeper Festival?

Kom je ook naar het Earth Keeper Festival? Kom je ook naar het Earth Keeper Festival? Kom je ook naar het Earth Keeper Festival?

Inmiddels heeft bijna heel Nederland de film Down to Earth gezien. De film documenteert de reis van een familie van vijf, die de wereld over reizen, op zoek naar wijsheid van mensen die nog nooit eerder zijn geïnterviewd. Om het gigantische succes van de film te vieren, wordt er dit jaar voor het eerst een Earth Keeper Festival georganiseerd op zaterdag 30 juni.

De film laat ons de wereld zien door de ogen van de ‘Keepers of the Earth’: sjamanen, medicijnmannen en stamhoofden van Peru tot Kenia, van Australië tot India. Deze wijze mannen en vrouwen hebben zo veel kennis over de natuur, zo veel spirituele wijsheid. Die mag niet verloren gaan.

Hoe bewandel je nu zelf het pad van een Earth Keeper?

Kom naar het eerste Earth Keeper Festival en doe inspiratie op over hoe je zelf, of in kleine communities, daadwerkelijk een betere wereld kunt achterlaten.

De volgende fase van Down to Earth wordt met dit festival ingeluid. Een ‘nieuw hoofdstuk’ waarin we niet alleen inspiratie en verdere verdieping gaan bieden, maar ook concrete handvatten om samen het Down to Earth-gedachtegoed tot leven te brengen. Deze dag is een eerste proeverij, boordevol ervaringen die je helpen de Earth Keeper in jezelf te (her)ontdekken.

Het festival wordt geopend middels een sacred fire ceremony. Inspirerende sprekers delen persoonlijke verhalen over hoe zij als ‘Urban Earth Keepers’ in hun werk vormgeven aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast zijn er diverse workshops en activiteiten gericht op de verbinding met jezelf, de verbinding met anderen en de natuur.

Datum: zaterdag 30 juni.
Tijden: 12:30- 18:00 uur.
Locatie: Landgoed Zonheuvel, Doorn.

Kaartjes kosten € 27,50 voor volwassenen, en € 12,50 voor kinderen tot en met 15 jaar. Je kunt ze hier kopen.

Volgend artikel
Opruimtips voor mensen die van rommel houden
Opruimtips voor mensen die van rommel houden