Ongeboren zielen: hoe bereiden ze jou voor op hun komst?

Ongeboren zielen: hoe bereiden ze jou voor op hun komst? Ongeboren zielen: hoe bereiden ze jou voor op hun komst? Ongeboren zielen: hoe bereiden ze jou voor op hun komst?

Heb je een kinderwens (en nog geen partner), ben je zwanger, op zoek naar een donor of draagmoeder of zit je in een adoptieprocedure? Je kunt op verschillende manieren verbinding ervaren met een ongeboren ziel.

De ziel maakt tijdens het leven een lange reis die begint bij de weg naar aarde. Het boek Het sprookje van de dood van Marie-Claire van der Bruggen beschrijft deze reis op een mooie en heldere manier.

In de tussenwereld worden zielen klaargestoomd voor het leven. Ze komen in contact met de ouders waar ze zich bij willen voegen en bereiden hen voor op hun komst door middel van dromen, versnelde transformaties, relaties die uitgaan en nieuwe liefdes die onverwacht voor de deur staan. Een geboorte hangt samen met zoveel verschillende facetten dat het altijd anders loopt dan je verwacht. Misschien wordt de ziel waarmee je verbinding voelt niet als jouw kind geboren, maar als het kind van een dierbare. Of misschien verder weg – in een ander gezin – als het om toekomstige pleegzorg of adoptie gaat.

De essentie: voel je een band of verbinding met een inkomende energie? Verstevig die dan. Verwelkom en omarm. Ontdek hieronder drie manieren waarop een ongeboren ziel zijn komst aankondigt.

1. Dromen

Als een inkomende ziel contact maakt (en jij staat daar bewust voor open), verschijnt hij of zij in een droom. Dat kan als baby of kind zijn, maar ook als volwassen persoon. De ene keer heb je niet door dat het om een inkomende ziel gaat, de volgende keer is het overduidelijk. Als je bezig bent met zwangerschap en je bewust bent van het moment van conceptie kun je expliciete dromen hebben over een toekomstig kind. Belangrijk om te weten: dromen dat je zwanger bent, duidt meestal niet op een zwangerschap, maar op de geboorte van iets anders (een idee, nieuwe relatie). Dromen over een toekomstig kind voelt echt als een kennismaking.

2. Persoonlijke thema’s

Rondom de geboorte van een kind dat een belangrijke rol in jouw leven gaat spelen, krijg je een grote spiegel voorgehouden. Ben je tevreden met wat je ziet of zijn er dingen die je aandacht verdienen? Een ziel komt graag in een vrije omgeving terecht, afhankelijk van de levensles die hij wil leren. Los van oude patronen, karmische banden en maskers kan deze ziel op een soepele manier zijn missie en ware zelf ontdekken. In deze tijd worden er veel kinderen geboren met een hogere energiefrequentie; de zogenoemde sterrenkinderen. Deze kinderen zijn energiewezens die (na lange tijd) weer naar de aarde komen om hier iets te brengen. De ouder(s) waar dit kind terecht komt, moet dus een veilige basis vormen en wordt geholpen die te creëren.

3. Verstevigen of loslaten van banden

Met een inkomende ziel op komst (vanuit welke hoek dan ook), krijg je duidelijk zicht op je relaties. Wie zijn de essentiële mensen in mijn leven en met wie houd ik een niet bestaande band in stand? Confronterende vragen, waar (innerlijke) conflicten uit kunnen ontstaan die de gemoederen flink opschudden, maar die uiteindelijk voor meer harmonie zorgen. Met de energie van een inkomende ziel in je leven wordt alles intenser om vrijheid te kunnen bewerkstelligen. Houd dat altijd in gedachten en ga dit proces met open vizier aan.

Meer weten?

Meer Happinez?

Volgend artikel
Astraal reizen en dromen: hoe werkt het? Wat brengt het?
Astraal reizen en dromen: hoe werkt het? Wat brengt het?