Energie verhogen? Gebruik een paarse plaat

Energie verhogen? Gebruik een paarse plaat Energie verhogen? Gebruik een paarse plaat Energie verhogen? Gebruik een paarse plaat

Heb je wel eens van de paarse plaat gehoord? Het is een glad, paars aluminium ‘tegeltje’ met een bijzonder hoge energiefrequentie.

Waarom de energiefrequentie zo hoog is, is een natuurkundig verhaal over ionen, de kleur violet en de kristalstructuur waarmee de platen zijn samengesteld. Het belangrijkste: deze combinatie van factoren zorgt voor een groot energieveld rondom de paarse plaat dat in alles doordringt en een helend effect heeft. Vier positieve effecten van de paarse plaat op een rij.

Pijnbestrijding

Het plaatje helpt bij pijnbestrijding. Dit kan om hoofdpijn of menstruatiepijn gaan, maar ook om pijn na bijvoorbeeld een operatie of een ongeluk. De pijn verdwijnt er niet van, maar de energie van de paarse plaat verzacht. De plaat zorgt ervoor dat je lichamelijk meer energie ervaart en pijn neemt hierdoor af in intensiteit.

Focus

Examen waarvoor je moet leren, voorstel dat je uit moet werken of boek waar je je aandacht bij wilt houden? Leg de paarse plaat bij je in de buurt. De energiefrequentie zorgt ervoor dat je gefocust blijft, dat je je gedachten erbij houdt en niet afdwaalt. Ook tijdens gesprekken blijf je scherper door de hoge energie van het plaatje.

Online training Ayurveda

  • Ontdek de leefstijl die bij jou past

  • 7 lessen met wijsheden uit deze eeuwenoude gezondheidsleer

  • Alleen in april: 10,- korting met code VEDA10

Warme handen en voeten

Snel last van koude handen en voeten? Zorg dan dat je een paars plaatje bij je draagt in je broekzak of om je nek. De hoge energiefrequentie zorgt voor een warmte die in je hele lijf voelbaar is. Heb je het ’s nachts koud in bed? Leg ‘m dan naast je bed of onder je matras of kussen. Dan droom je ook nog eens bewuster.

Hogere trilling

Met de paarse plaat in de buurt verhoogt je energieniveau. Het wordt hierdoor makkelijker om op je gevoel te vertrouwen, dieper te dromen, open te staan voor ingevingen en patronen te doorbreken.

Experimenteer

De energie van de paarse plaat is een bijzondere energie die op veel dingen een uitwerking heeft. Ben je benieuwd? Sla dan vooral aan het experimenteren en ervaar wanneer de plaat jou het meest te bieden heeft.

Beeld: fotografie door Alan Jensen, styling door Cyn Ferdinandus


Meer Happinez?

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.
Volgend artikel
In contact komen met je intuïtie: 10 tips
In contact komen met je intuïtie: 10 tips