Zuiver je huis met heilig hout

Zuiver je huis met heilig hout Zuiver je huis met heilig hout Zuiver je huis met heilig hout

Het branden van Palo Santo is een eeuwenoude traditie. Het ‘heilige hout’ werd door Sjamanen uit Zuid-Amerika gebruikt bij reinigingsrituelen en heeft een rustgevende geur. Een heerlijk aroma om je huis in te hullen.

Duizelingwekkende hoogtes

Het hout wordt al eeuwenlang gesprokkeld in het majestueuze Andes-gebergte. Het hout wordt volgens de traditie niet meteen verbrand maar moet jaren rijpen om zijn geur volledig te ontwikkelen. Palo Santo speelde een grote rol in het leven van de Inca’s uit Zuid-Amerika. Volgens de overlevering zou het slechte geesten verjagen en heeft het een weldadig effect op lichaam en geest.

Adem in, adem uit

Heilig hout wordt veelal verwerkt in wierook en reinigt de ruimtes in je huis van negatieve energie. Mocht je nu niet van wierook houden dan vind je in de Happinez webshop ook Palo Santo geurstokjes, ideaal voor de badkamer.

Zowel de wierook, de zuiverende aromaset als de geurstokjes zijn 100% natuurlijk. De heerlijke zachtzoete geur werkt rustgevend en verbetert de concentratie. Een uitstekende begeleiding bij meditatie, yoga of tijdens een uurtje rustig lezen.


Meer Happinez?

Volgend artikel
‘Ik ben spiritueler dan jij’ is een uitspraak die precies nergens op slaat
‘Ik ben spiritueler dan jij’ is een uitspraak die precies nergens op slaat