De sterrenbeelden en hun eigenschappen

De astrologie kent twaalf sterrenbeelden met elk hun eigen, unieke eigenschappen. Ben jij benieuwd naar welke eigenschappen de sterrenbeelden typeren? We hebben ze op een rij gezet.

Ram

Het sterrenbeeld Ram is het eerste van de dierenriem. Als eerste teken van de dierenriem wordt Ram gezien als de firestarter, maar ook als een type met kinderlijke energie en het bijbehorende enthousiasme. De Ram is een echte aanpakker die, zodra hij een idee heeft, direct aan de slag wil. Meer weten over welke eigenschappen bij het sterrenbeeld Ram horen?

Stier

Het sterrenbeeld Stier staat bekend als liefhebber van the finer things in life. Daarnaast is Stier een van de koppigste sterrenbeelden van de dierenriem, maar wat schuilt er verder achter dit teken? Waar blinkt de Stier in uit en met welke valkuilen moet er rekening gehouden worden?

Tweelingen

Tweelingen zijn de sociale vlinders van de dierenriem. Dit sterrenbeeld is als een spons voor nieuwe kennis, ervaringen en contacten. Tweelingen hebben altijd behoefte aan mentale stimulatie. Meer weten over dit sociale teken?

Kreeft

Kreeft is de moeder van de sterrenbeelden. Het verzorgende, warme karakter van de Kreeft maakt dat je je gauw op je gemak voelt bij dit sterrenbeeld, maar wat valt er verder over dit sterrenbeeld te leren? Waar blinkt dit sterrenbeeld in uit en met welke valkuilen moet je rekening houden?

Leeuw

Er bestaan veel vooroordelen over het sterrenbeeld Leeuw. Zo zou dit teken het liefst continu in de spotlights staan en zich beter voelen dan ieder ander. De realiteit is iets anders. Dit speelse, creatieve en stralende teken barst van het enthousiasme en deelt dit graag met anderen. Maar wat valt er verder over dit sterrenbeeld te leren?

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd staat bekend als praktisch, geordend en kritisch. De Maagd ziet zonder al te veel moeite te doen direct wat er misgaat of wat er nodig is om een project nóg beter te maken. Wat gaat er verder schuil achter dit slimme luchtteken?

Weegschaal

Weegschaal is het sterrenbeeld dat wordt geassocieerd met liefde, gerechtigheid én schoonheid. Weegschaal zoekt altijd naar balans. Dat zit in de naam en maakt de Weegschaal ook zeker waar. Dit teken wordt gedreven door een behoefte aan harmonie. Wat zijn de verdere kwaliteiten van dit teken?

Schorpioen

Schorpioen is een intuïtief sterrenbeeld dat bekend staat om haar diepgang, intensiteit en mysterie. Het sterrenbeeld Schorpioen wordt geassocieerd met donkerte. Alles wat verborgen, taboe of duister is, hoort bij dit teken. Schorpioen houdt ervan om de onderste steen boven te halen. Dit sterrenbeeld voelt haarfijn aan hoe iets écht zit. Wat zijn de verdere kwaliteiten van dit teken?

Boogschutter

Boogschutter is het sterrenbeeld van het avontuur, de reislust en de mooie verhalen. Toch is dat lang niet alles wat er over dit teken te leren valt. Boogschutter is daarbij namelijk het meest positieve teken van de dierenriem. Dit vurige en avontuurlijke teken verspreidt positiviteit waar hij ook gaat. Welke eigenschappen horen er verder bij dit sterrenbeeld?

Steenbok

Steenbok is het meest nuchtere sterrenbeeld van allemaal. Steenbok is gedreven en berekenend, altijd onderweg naar het volgende doel om te behalen. Dit teken werkt hard, soms zelfs te hard. Toch is dat lang niet alles wat er over dit teken te leren valt. Welke eigenschappen horen er verder bij dit sterrenbeeld?

Waterman

Waterman is de rebel van de dierenriem. Dit sterrenbeeld doet dingen graag op een eigen manier. Waterman pakt zaken niet aan zoals hij denkt dat anderen van hem verwachten, maar gaat op zijn eigen manier aan de slag. Maar er valt nog veel meer over de innovatieve Waterman te leren.

Vissen

Vissen staat bekend als het meest gevoelige sterrenbeeld van allemaal. Dit teken wordt gekenmerkt door een bepaalde zachtheid. Om Vissen hangt een aura van gevoeligheid, kwetsbaarheid en empathie. Anderen doen graag hun verhaal bij de gevoelige Vissen, hoewel dat voor dit teken niet altijd makkelijk is. Meer weten over dit sterrenbeeld?