Steenbok? Dit betekent 2021 voor jouw gezondheid

Steenbok? Dit betekent 2021 voor jouw gezondheid Steenbok? Dit betekent 2021 voor jouw gezondheid Steenbok? Dit betekent 2021 voor jouw gezondheid

Probeer dankbaarheid te cultiveren, Steenbok.

Met de transformerende planeet Pluto al een aantal jaren in Steenbok kun jij een enorme fysieke verandering hebben doorgemaakt. De manier waarop is voor iedereen anders. Bij de een is het misschien een maagverkleining, de ander heeft wellicht een zware val overleefd of je bent een tijd ziek geweest. Waar het om gaat is dat de genezing veel van je heeft gevergd, waardoor je diep in jezelf moest afdalen. Maar als het goed is, ben je inmiddels gevorderd in dit proces en heb je een geschenk van Pluto mogen ontvangen. Een grotere dankbaarheid voor je lichaam, een dieper bewustzijn van waar je grenzen liggen of een grote liefde voor jezelf. Dit zijn maar een paar voorbeelden van wat Pluto ons kan geven als we niet weglopen voor de pijn en de ervaring, maar die volledig omarmen. Je zou nu kunnen zijn aangekomen op het punt waar het alledaagse leven het weer overneemt. Dan kan het zijn dat je de gift voor lief neemt, er niet meer zo bij stil staat. Probeer toch om de dankbaarheid voor ‘je nieuwe zelf’ te cultiveren. Dat kan met een mooi ritueel, bijvoorbeeld het opsteken van een kaarsje bij nieuwe maan of iets anders dat je zelf bedenkt.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Gezondheidshoroscoop Waterman: je beleeft 2021 via je zintuigen
Gezondheidshoroscoop Waterman: je beleeft 2021 via je zintuigen