Gezondheidshoroscoop Tweelingen: zorg goed voor je longen dit jaar

Gezondheidshoroscoop Tweelingen: zorg goed voor je longen dit jaar Gezondheidshoroscoop Tweelingen: zorg goed voor je longen dit jaar Gezondheidshoroscoop Tweelingen: zorg goed voor je longen dit jaar

Lieve Tweelingen, dit zal 2021 betekenen voor jouw lijf.

Wat gezondheid betreft gaan de meeste Tweelingen een stabiel jaar tegemoet. Je zit lekker in je vel en het kost je totaal geen moeite om goed voor jezelf te zorgen. Jupiter in Waterman versterkt misschien een beetje de levensgenieter in jou, waardoor het meer moeite kost om op gewicht te blijven, maar ernstige vormen zal dit niet aannemen. Je geniet dit jaar namelijk ook erg van lichamelijke beweging. Vooral yoga kan bij jou een snaar raken, die nog niet eerder werd geraakt. Alsof je opeens kunt voelen waar het écht over gaat, in plaats van de ‘moeilijke’ posities.

Pranayama

Voor Tweelingen is het essentieel om goed voor de longen te zorgen. Als je niet rookt, vraag je je misschien af: hoe dan? Elke vorm van conditietraining en cardio doet een beroep op je longen, waardoor de capaciteit om zuurstof tot je te nemen groeit. Dat is één manier. Verder is er ook de vorm van meditatie die pranayama heet. Dat is bij uitstek een meditatie voor Tweelingen. Het helpt je om focus en rust te vinden, terwijl je longen op een subtiele maar effectieve manier worden getraind. Ga maar eens hardlopen na een pranayama-sessie en je voelt het verschil.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Kreeft? Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021
Kreeft? Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021