Vissen, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021

Vissen, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021 Vissen, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021 Vissen, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2021

Je bent zelf je beste heelmeester, Vissen.

Vanaf halverwege mei tot eind juli staat Jupiter in het teken Vissen. Behalve dat dit een enorm gelukkige periode is – en een voorproefje voor 2022, als Jupiter nog langer in Vissen staat – zijn dit maanden waarin je op fysiek niveau geholpen wordt om ‘beter’ te worden. Niet dat je niet goed bent, maar iedereen heeft wel een of ander kwaaltje waarmee hij of zij al jaren rondloopt. De zomer is dus het moment om het aan te pakken.

Die zomermaanden zijn tevens de periode dat je enorm van het leven geniet, in de vorm van hapjes en drankjes: je kunt daardoor wat aankomen. Waarschijnlijk zeggen anderen dat je er fantastisch uitziet, dus je voelt niet meteen de noodzaak om er wat aan te doen. Maar misschien tel je als gewaarschuwd mens voor twee en lukt het je om een beetje de controle te houden.

Veerkracht en verbinding

De rest van het jaar zorgt Neptunus in Vissen voor een uitzonderlijke veerkracht en een sterke verbinding tussen lichaam en emoties. Je voelt dat je kunt vertrouwen op je lijf en dat voelt ontzettend goed: als een geoliede machine. En is er toch iets? Dan ben jij zelf je beste heelmeester, want jij voelt en weet wat je lichaam nodig heeft.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Ram: februari is een positieve maand voor jou
Ram: februari is een positieve maand voor jou