Ram: februari is een positieve maand voor jou

Ram: februari is een positieve maand voor jou Ram: februari is een positieve maand voor jou Ram: februari is een positieve maand voor jou

Vergeet jezelf niet te vergeven deze maand, Ram.

Met Jupiter en Venus in de zone van vriendschap beleef je een positieve maand waarin je beseft wat vriend(inn)en voor jou betekenen. Ook al kun je niet zoveel fysiek samenzijn, de steun die je ontvangt door een lieve boodschap of een goed gesprek via Facetime helpt je om deze tijd door te komen. Ook voel je dat het nodig is om jezelf meer af te stemmen op de ander. De focus komt meer te liggen op dat wat ons mensen samenbrengt en verbindt in plaats van de waan(zin) van de dag. Misschien is er wel iemand waarmee je een oude ruzie kunt bijleggen, of met wie je het contact kunt herstellen omdat je diegene een beetje hebt verwaarloosd. Of een oude vriend(in) laat van zich horen en je merkt weer hoeveel je aan diegene gehecht was.

Tweehonderd procent

Als je voelt dat het tijd is voor vergeving: vergeet niet om ook jezelf te vergeven. Voor het feit dat je ook maar een mens bent die soms fouten maakt en anderen pijn heeft gedaan. Je bent niet perfect, maar toch ben je het waard om tweehonderd procent van te houden.


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Horoscoop Stier: er schijnt een positief lichtje
Horoscoop Stier: er schijnt een positief lichtje