Slimme Boogschutter, dit is jouw gezondheidshoroscoop voor 2020

Slimme Boogschutter, dit is jouw gezondheidshoroscoop voor 2020 Slimme Boogschutter, dit is jouw gezondheidshoroscoop voor 2020 Slimme Boogschutter, dit is jouw gezondheidshoroscoop voor 2020

Omdat Jupiter is verhuisd naar Steenbok, krijg jij je gezondheid niet langer cadeau. Er is werk aan de winkel Boogschutter.

Laat de avonturier in je los

Met name gewrichten hebben smering nodig en kunnen (soms) letterlijk van zich laten horen, als jij je te veel vastzet in je werk. Dan heb je ineens last van je rug, nek of schouders. Of je krijgt pijn in je knie of je heupen. Je lichaam wil werken, kilometers maken. Geef het die ruimte. Ga erop uit. Je houdt van het maken van verre reizen, doe dat eens niet met het vliegtuig, maar ga te voet, de bergen in, de bossen door. Dan gaat er een wereld voor je open en je lichaam is weer snel in zijn oude vorm.

Jij laat dat bakje chips vaker staan dit jaar

Een groot voordeel van Jupiter in Steenbok is dat je meer zelfbeheersing hebt dan normaal en dat betekent dat je makkelijk afscheid kunt nemen van slechte gewoontes zoals drinken of roken en te veel snoepen of smikkelen. Dat kan helpen als je graag van kilo’s kwijt zou willen en het helpt je sowieso om je gezonder te voelen.

In januari en februari is je energieniveau maximaal. Heb je sportieve ambities wil je op een andere manier iets groots ondernemen dat veel van je vergt, plan de activiteiten dan vroeg in het jaar, terwijl de planeet Mars een flitsbezoek brengt aan Boogschutter.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Steenbok? Lees hier je health-horoscoop voor 2020
Steenbok? Lees hier je health-horoscoop voor 2020