Steenbok? Lees hier je health-horoscoop voor 2020

Steenbok? Lees hier je health-horoscoop voor 2020 Steenbok? Lees hier je health-horoscoop voor 2020 Steenbok? Lees hier je health-horoscoop voor 2020

Met Jupiter en Saturnus grotendeels in het teken Steenbok, ga je een jaar tegemoet waarbij je je lichamelijk waarschijnlijk uitstekend voelt.

Je beschikt over veel energie en als de griep voorbijkomt, blijk je compleet immuun of herstel je razendsnel, want de combinatie van beide planeten maakt jou extra sterk en weerbaar.

Laat je spieren voor je werken

Je lichaam wil groeien, daarom is het een perfect idee om aan krachttraining of poweryoga te doen, dan geef je het de ruimte. Je kunt makkelijk extra spiermassa ontwikkelen en dat helpt dan ook weer bij de vetverbranding. En dat laatste is wel nodig, want ook de vetreserves op heupen en bovenbenen, de favoriete zones van Jupiter, kunnen ‘in de groei’ zijn. Dat is niet het gevolg van een trage stofwisseling, maar van een sterke eetlust: Jupiter maakt je gulziger dan normaal. Wat voor sommige Steenbokken een vreemde ervaring is omdat de meesten van nature goed maathouden.

Jij bent het zonnetje in huis

Ook bijzonder is dat je een soort heilzame energie bij je draagt, een vrolijkheid en optimisme waardoor vrienden of familie die ziek zijn, het heel erg fijn vinden om zich bij jou op te laden. Het mooie is dat je daar niet moe van wordt of je naderhand leeg voelt, maar dat je daardoor juist meer energie krijgt. En je had al zoveel! Het is net het bijbelse verhaal van de broden en de vissen. Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt, en de voorraad kan niet op.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Waterman, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020
Waterman, dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020