Schorpioen, dit is jouw health-horoscoop voor het jaar 2020

Schorpioen, dit is jouw health-horoscoop voor het jaar 2020 Schorpioen, dit is jouw health-horoscoop voor het jaar 2020 Schorpioen, dit is jouw health-horoscoop voor het jaar 2020

Schorpioen is fysiek niet alleen ijzersterk maar ook een klein beetje een hypochonder. Dat heeft alles te maken met angst.

Er leven geen monsters onder je bed

Letterlijk met de angst voor de dood. Het lichaam is een soort mysterie waarin naar jouw idee van alles kan misgaan, en als je dan ook maar een klein dingetje voelt dat anders is dan normaal, dan gaat je fantasie ermee op de loop. Dan denk je dat je de meest gruwelijke ziektes hebt. Net als het kind dat denkt dat er slangen en draken onder zijn bed wonen. Ondertussen ben je ontzettend moedig als er echt iets aan de hand is.

Leef in de werkelijkheid

Je zou in 2020 wat meer contact kunnen gaan maken met de realiteit en je niet langer laten meeslepen door je angsten voor medisch onheil. Jouw huismeester Pluto staat in het nuchtere teken Steenbok en dat kan je daarbij helpen. Bovendien maakt Pluto in 2020 contact met Jupiter, waardoor je meer optimisme een vertrouwen kunt voelen en ook dat helpt enorm bij het overwinnen van je overdreven bezorgdheid.

Heb je wel reële klachten, dan steunt Jupiter je bovendien bij het vinden van de juiste behandeling of de beste genezer. Je gaat dus waarschijnlijk een gezond jaar tegemoet, het enige dat jij hoeft te doen is je obsessie met lichamelijke klachten kalmeren. Dat doe je niet door alle afleveringen van ‘House’ of ‘ER’ achter elkaar te kijken maar door ouderwets te mediteren.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Slimme Boogschutter, dit is jouw gezondheidshoroscoop voor 2020
Slimme Boogschutter, dit is jouw gezondheidshoroscoop voor 2020