Stier? Dit is je Health-horoscoop voor 2020

Stier? Dit is je Health-horoscoop voor 2020 Stier? Dit is je Health-horoscoop voor 2020 Stier? Dit is je Health-horoscoop voor 2020

Van nature hebben de meeste Stieren een goede gezondheid waarmee ze een hoge leeftijd kunnen halen. Op dat gebied niets nieuws onder de zon in 2020, want de basis is goed.

Surprise!

Maar Uranus staat in het teken Stier en Uranus is een planeet die steeds voor onrust en verrassingen zorgt, terwijl je juist zo gesteld bent op rust, evenwicht en regelmaat. Daardoor wordt je zenuwstelsel zo af en toe meer op de proef gesteld dan goed voor je is. Dat kan zich uiten in klachten in het halsgebied. Als je een belangrijke bespreking hebt, ben je bijvoorbeeld ineens schor. Of je hebt het gevoel dat je schildklier op volle toeren draait, maar de dokter kan niets vinden. Allemaal stress, zegt ie dan.

Ga opzoek naar je rust

Je belangrijkste boodschap voor 2020 is dan ook ‘take it easy’. Je kunt de vele stressbronnen in je leven misschien niet uitbannen, maar je kunt wel oordoppen in doen. Dat is misschien zelfs letterlijk een goed idee, want je zintuigen- neus, ogen en oren – zijn uitermate sensitief. Door je af te sluiten voor vervelende en onrustige signalen – zoals lawaai van de buren, verkeer op straat – kun je beter slapen, waardoor je opgewassen blijft tegen de hoogspanning van 2020.

Daarnaast kun je je gevoelige zenuwen kalmeren met positieve prikkels. Massages bijvoorbeeld en mooie muziek met een laag aantal beats per minuut. Zonder dat je er moeite voor hoeft te doen, daalt dan je hartslag en daarmee verdwijnt het gejaagde gevoel in je lijf.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020, Tweelingen
Dit is je gezondheidshoroscoop voor 2020, Tweelingen