Dit is je liefdeshoroscoop voor het jaar 2020, Kreeft

Dit is je liefdeshoroscoop voor het jaar 2020, Kreeft Dit is je liefdeshoroscoop voor het jaar 2020, Kreeft Dit is je liefdeshoroscoop voor het jaar 2020, Kreeft

Lieve gevoelige Kreeft, planeet Juipter in Steenbok heeft een hoop voor je in petto. 

Deze partner kan je uitdagen

In de liefde krijg je te maken met een partner die de wijsheid in pacht heeft en die jou graag inspireert tot hogere inzichten. Wederom het werk van Jupiter in Steenbok. Als je een nieuwe relatie aangaat, kan dat fascinerend zijn. Het is net alsof je dankzij deze partner een nieuwe, grotere wereld betreedt. Je merkt dat jij dankzij de ander een enorme ontwikkeling doormaakt. Misschien niet zozeer op emotioneel gebied, maar wel in de manier waarop je kijkt naar de wereld om je heen. Dat is fijn, maar er zit ook een addertje onder het gras.

Deze wijze mijnheer (of mevrouw) is erg overtuigd van zichzelf en duldt geen tegenspraak. Dus er kunnen momenten zijn dat de discussies enorm oplopen. En dat vind je lastig, want jij hebt het gevoel dat iemand niet van je houdt als hij het niet met je eens is. Terwijl het voor de ander een leuk spel is – even de degens slijpen en kijken wie de beste is – kun jij erdoor in je schulp kruipen. Misschien zou je willen dat de ander voorzichtiger met je zou zijn. Maar misschien zou je ook kunnen leren om het iets minder persoonlijk op te nemen.

Travel the world

Binnen een vaste relatie pakt zo’n Jupiter-stand uiteraard deels anders uit. Dan kun je merken dat je partner behoefte heeft om de wereld te verkennen. Als je het liefst thuisblijft, kun je dat bedreigend vinden, maar waarom ga je niet mee op reis?

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Warmhartige Leeuw, dit is je liefdeshoroscoop voor 2020
Warmhartige Leeuw, dit is je liefdeshoroscoop voor 2020