Je krijgt de mogelijkheid om je zielsverlangen vorm te geven, Waterman

Je krijgt de mogelijkheid om je zielsverlangen vorm te geven, Waterman Je krijgt de mogelijkheid om je zielsverlangen vorm te geven, Waterman Je krijgt de mogelijkheid om je zielsverlangen vorm te geven, Waterman

Luister naar Saturnus in de komende periode, Waterman.

In de maanden maart tot en met juni kun je even een voorproef krijgen voor het jaar 2021. In beide periodes staat Saturnus in het teken Waterman en dat brengt the moment of truth. Heb jij de afgelopen jaren je best gedaan om je hemelse missie te vervullen? Of ben je jezelf verloren bij het najagen van aardse doelen en idealen? In het eerste geval gaat de Saturnus-crisis aan jouw deur voorbij. Je krijgt wel de mogelijkheid om je zielsverlangen beter vorm te geven. Er komen mensen op je pad die je daarbij helpen of die je inspireren. Je gaat misschien vrijwilligerswerk doen of op een andere manier handen en voeten geven aan dat wat jij écht belangrijk vindt.

Een vermomde zegen

Heb je de roep van je ziel verwaarloost, dan loop je daar tegenaan. Dan kun je steeds meer het gevoel hebben dat de manier waarop jij je leven hebt ingericht leeg is, of doelloos. Je kunt je ook somber voelen. Dat is de manier waarop Saturnus je laat merken: er is werk aan de winkel. Je ziel heeft achterstallig onderhoud en het is tijd om naar de garage te gaan. Als je luistert naar Saturnus, helpt hij jou door deze periode heen en kun je achteraf constateren dat het een vermomde zegen was. Dan kom je er sterker uit en lig je op zielsniveau voortaan beter op koers.

Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Vissen? Jupiter kan je op zielsgebied spontaan te hulp schieten
Vissen? Jupiter kan je op zielsgebied spontaan te hulp schieten