Weegschaal, dit is jouw gezondheidshoroscoop van 2020

Weegschaal, dit is jouw gezondheidshoroscoop van 2020 Weegschaal, dit is jouw gezondheidshoroscoop van 2020 Weegschaal, dit is jouw gezondheidshoroscoop van 2020

Je bent niet alleen een van de mooiste meisjes van de dierenriem, je bent in de eerste helft van 2020 ook topfit.

Je volgt je eigen pad

Dat heeft alles te maken met jouw voorliefde voor rust, reinheid en regelmaat. Je zorgt goed voor jezelf en laat je niet gek maken door excentrieke dieetrages of de verleidingen van extreme sporten. Voor de meeste Weegschalen geldt: liever een flinke wandeling dan bungeejumpen, liever een gezonde stamppot dan raw vegan pasta.

Dat wil niet zeggen dat je kwetsbare plekken hebt. Vooral nieren en blaas zijn bij jou wat gevoelig voor stress en het weer. Je beste bescherming is veel drinken. Zorg dat er altijd een grote fles water naast je staat.

Ga je kwaaltjes te lijf

In de tweede helft, na juni, staat Mars in Ram. Dat geeft je het gevoel dat je fysiek ergens tegenop moet boksen. Je wilt er graag hard tegenaan maar het is net alsof je lichaam niet helemaal mee wil. Je bent wat vaker moe of hebt moeite om voldoende te slapen. Het kan zijn dat er ergens een ontsteking zit die jou stiekem berooft van je energie. Blijven deze klachten een beetje zeuren, ga dan voor een uitgebreide check-up. Dan weet je in elk geval zeker dat je topgezond bent. En heb je toch iets onder de leden, dan kun je er tenminste iets aan doen.

Meer lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen, dit is jouw health-horoscoop voor het jaar 2020
Schorpioen, dit is jouw health-horoscoop voor het jaar 2020