Weegschaal, dit is je grote zielshoroscoop

Weegschaal, dit is je grote zielshoroscoop Weegschaal, dit is je grote zielshoroscoop Weegschaal, dit is je grote zielshoroscoop

Maak werk van dergelijke signalen die je voelt, Weegschaal.

Lilith in Ram zet niet alleen je liefdesleven op zijn kop, zij heeft ook een belangrijke boodschap voor jou. In 2020 is het de bedoeling dat je een stap maakt van ‘weten’ naar ‘helder weten’. Het is tijd om meer naar je intuïtie te luisteren en je af te stemmen op signalen die binnenkomen via het zesde zintuig. Daarvoor leg je de boeken weg en zet je internet uit en maak je ruimte voor de stilte.

Oefenmateriaal

Omdat je als luchtteken nogal rationeel bent ingesteld kan het lastig zijn om dit serieus op te pakken. Niet dat je dergelijke signalen niet voelt, maar je duwt ze snel weg omdat je liever vertrouwt op informatie die je kunt begrijpen. Toch haal je het beste uit 2020 als je hier werk van maakt. Misschien is het ook goed om je partner hierin te betrekken. Je kunt vaker aanvoelen wat er in hem/haar omgaat en soms weet je al wat hij gaat zeggen voordat hij het heeft gezegd. Of je droomt ineens waar hij mee bezig is en dat blijkt dan later precies te kloppen. Dat is niet alleen een bevestiging van de bijzondere band die jullie hebben, het is ook een teken dat jij rijp bent voor het ontvangen van dergelijke informatie. Je partner fungeert slechts als oefenmateriaal. Wat verder in de tijd kun je deze kwaliteit misschien breder inzetten.

Meer Happinez?

Volgend artikel
Dit is je grote zielshoroscoop
Dit is je grote zielshoroscoop