Tweelingen? Jij profiteert maximaal van de energie van Mercurius

Tweelingen? Jij profiteert maximaal van de energie van Mercurius Tweelingen? Jij profiteert maximaal van de energie van Mercurius Tweelingen? Jij profiteert maximaal van de energie van Mercurius

In mei en juni zijn de planeten Venus (liefde) en Mercurius (communicatie) onze gidsen. Als lieveling van Mercurius profiteer jij maximaal van het gegeven dat deze planeet zowel in mei als in juni door Tweelingen zwerft.

Alles wat jou tot een typische Tweelingen maakt, komt sterker naar voren. Zoals je welbespraakte zinnen en je kwikzilverige geest, die bij elk nadeel een voordeel kan bedenken. Jouw unieke manier om door het leven te dansen en je vermogen om je aan te passen en het beste te maken van alles wat zich aandient. En niet te vergeten je unieke talent om contact te maken met iedereen, ongeacht leeftijd of afkomst. Dat levert veel fijne momenten op, en leuke situaties waar je vreselijk om kunt lachen.

Voorloper

Je voelt ook nog meer dan normaal dat je anderen iets wil leren, je kennis wilt delen, dat je iets te vertellen hebt. Je zou duidelijk kunnen willen maken waarom het belangrijk is om naar feiten te blijven kijken, om gezond verstand te blijven gebruiken. Daarbij kun je soms op weerstand stuiten, want mensen zijn momenteel extra kwetsbaar door de pandemie.

Maar als je jouw unieke humor en intelligentie gebruikt, kun je anderen misschien toch helpen om het minder zwart-wit te zien, minder naar hun angsten te luisteren en meer te vertrouwen op de goede afloop. Ook kun je zelf ontdekken dat sommige feiten waar jij je verhaal op baseert, toe zijn aan herziening. Omdat je als Tweelingen openstaat voor nieuwe inzichten, kun je daarin een voorloper zijn.

Bewonderende blikken

Venus in Tweelingen gedurende de maand mei versterkt je persoonlijk charisma en maakt dat je behoefte hebt om extra aandacht te besteden aan je uiterlijke verzorging. Je voelt je mooi en met smaak gekozen kleren, schoenen of make-up kunnen je helpen je schoonheid te onderstrepen. Dat zorgt voor bewonderende blikken en/of de aandacht van je geliefde, die zich ineens weer kan herinneren waarom hij of zij verliefd op je werd. Hoe fijn is dat?

Waardevolle zaken

Als Venus in juni verhuist naar Kreeft, keert de liefdesenergie naar binnen. Je hebt extra behoefte om je veilig te voelen. Dat kan door meer tijd thuis door te brengen, maar je zou ook kunnen merken dat je dat heel praktisch wilt invullen. Door te sparen of geld uit te geven aan kunst of andere objecten die mooi zijn, maar vooral ook waardevast. De aanschaf en het bezit van waardevolle zaken geeft jou het gevoel dat je ergens op terug kunt vallen, misschien zelfs het leven kunt vasthouden en beter kunt dealen met de onzekerheid in deze tijd.

Beeld: illustrator: Cecile Vrinten


Meer Happinez?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Voel je de kracht van de spirituele wereld, Kreeft?
Voel je de kracht van de spirituele wereld, Kreeft?