Tara Mohr: ‘Laat jezelf horen’

Tara Mohr: ‘Laat jezelf horen’ Tara Mohr: ‘Laat jezelf horen’ Tara Mohr: ‘Laat jezelf horen’

Hoeveel talenten en kwaliteiten ze ook hebben, vrouwen zien het niet altijd van zichzelf. Ze verstoppen zich, maken zich klein. Voor hen schreef de Amerikaanse coach Tara Mohr het boek ‘Playing big’.

Journaliste Marja den Boer sprak met haar over hoe je als vrouw je plek in de wereld kunt innemen en de rol die intuïtie daarbij speelt.

In beweging door pijn

“Ik zou graag willen zeggen dat ik de belangrijke stappen in mijn leven heb gezet vanuit plezier en inspiratie. Maar dat is niet zo. Het is vooral ook pijn geweest waardoor ik in beweging kwam. Zo verloor ik het contact met mijn spiritualiteit toen ik Engelse literatuur studeerde, aan een zeer traditionele, prestigieuze universiteit. De pijn die dit gaf zorgde ervoor dat ik stappen ging zetten om te veranderen.”

Play it big

In haar boek stelt Tara dat vrouwen zich vaak onnodig klein houden: “Wat veel van ons in de weg zit is de stem die van binnen zegt: ‘nog niet’ of ‘dit is toch niet voor mij weggelegd.’ Het is die ondermijnende stem die je wijsmaakt dat jij niet de persoon bent om leiding te geven, om voor jezelf te beginnen, om je uit te spreken. Playing big gaat over jezelf laten horen, ruimte innemen, je stempel drukken op dat wat er voor jou echt toe doet. En dat is spannend.”

Online training Intuïtie

  • Je intuïtie als tool voor een lichter leven

  • Kom in contact met je zesde zintuig

  • Video’s en oefeningen inclusief advies van medium Janneke Leber

Innerlijke visualisatie met Tara

Ben je benieuwd naar de methode van Tara Mohr? Als je je inschrijft op haar website, krijg je toegang tot een visualisatieoefening die je helpt om je innerlijke mentor te ontdekken. Succes!

Foto credits: Margot Duane


Meer Happinez?

Volgend artikel
Vind je het moeilijk om een afspraak ver van tevoren vast te leggen? Dit is hoe je daarmee omgaat
Vind je het moeilijk om een afspraak ver van tevoren vast te leggen? Dit is hoe je daarmee omgaat