Ervaar diepe ontspanning met deze yoga nidra-sessie

Ervaar diepe ontspanning met deze yoga nidra-sessie Ervaar diepe ontspanning met deze yoga nidra-sessie Ervaar diepe ontspanning met deze yoga nidra-sessie

Niet alleen slechte slapers en onrustige zielen hebben baat bij yoga nidra. Deze bijzondere yogavorm – je ligt alleen maar op je rug, in savasana – brengt je in de allerdiepste staat van ontspanning. Ervaar het zelf met deze yoga nidra-sessie van Eliane Bernhard.

Slechte inslapers die de oefening ’s avonds doen, vallen makkelijker in slaap. Slechte doorslapers liggen ’s nachts minder lang wakker. Maar ook andere voordelen als: een rustig hoofd, betere concentratie, meer energie, meer creativiteit en zelfs meer liefde voor zichzelf.

In tegenstelling tot andere vormen van yoga, doe je bij yoga nidra geen zittende en/of staande houdingen. Je ligt zo stil mogelijk op je mat in savasana, de eindhouding van (bijna) elke yogales, eventueel met een deken over je heen.

Beluister hier de sessie:

Ervaar het zelf met deze yoga nidra-sessie van Eliane Bernhard. Eliane is meditatie expert en oprichter van House of Deeprelax; een online ‘thuis’ om de voordelen van de Deeprelax methode te ervaren. Met deze methode kun je liggend en zelfs slapend je leven veranderen. Je hebt er niemand voor nodig en je past het toe waar en wanneer je maar wilt.

Online training Ayurveda

  • Ontdek de leefstijl die bij jou past

  • 7 lessen met wijsheden uit deze eeuwenoude gezondheidsleer

  • Alleen in april: 10,- korting met code VEDA10

Beeld: fotografie door Harold Pereira, styling door Nicole de Werk

Meer Happinez?

Volgend artikel
Witheet van woede? Doorvoelen is de beste strategie!
Witheet van woede? Doorvoelen is de beste strategie!