Paranormale dromen: hoe herken je ze en wat kun je ermee?

Paranormale dromen: hoe herken je ze en wat kun je ermee? Paranormale dromen: hoe herken je ze en wat kun je ermee? Paranormale dromen: hoe herken je ze en wat kun je ermee?

Heb je weleens een paranormale droom gehad? Een droom waarin bijvoorbeeld iemand ziek wordt die later echt ziek blijkt te zijn. Of een droom waarin een overleden dierbare bij je op bezoek komt om iets met je te delen? Dit soort dromen zijn bijzonder, ze geven je waardevolle inzichten. Hoe herken je een paranormale droom en wat hebben deze dromen je te zeggen?

Kijkje in de toekomst

Sommige levensgebeurtenissen zijn immens intens. Het overlijden van een dierbare bijvoorbeeld, het ontmoeten van een belangrijke levenspartner of de geboorte van je kind. Dromen bereiden je vaak voor op dit soort gebeurtenissen. Niet doordat je letterlijk droomt dat iemand bijvoorbeeld overlijdt (de dood heeft in dromen meestal een andere betekenis), maar vaker door een symbolische droom die je later pas kunt plaatsen en duiden. Je droomt bijvoorbeeld over een kinderwagen die je overleden opa koopt en een week later blijkt je zusje zwanger te zijn. Dit soort dromen maken indruk, je onthoudt ze gedetailleerd en ze vragen om je aandacht. Sla acht op dit soort dromen en deel ze als dat kloppend voelt.

Overleden dierbaren en gidsen

Een ander voorbeeld van een paranormale droom is een droom waarin overleden dierbaren en gidsen ‘in beeld’ komen. Een droom waarin je met een (schijnbaar) onbekende bespreekt of je het nog naar je zin hebt op je werk of in je relatie, een droom waarin je overleden vader een kijkje komt nemen op je verjaardag of waarin je de overleden broer van je partner ontmoet die je niet gekend hebt. Dit soort dromen zijn bijzonder omdat ze een veilig gevoel geven, gidsen en overleden dierbaren dichterbij halen en je vaak een belangrijk inzicht verschaffen dat je goed kunt gebruiken op dat moment.

Vorige levens of andere dimensies

Droomreizen reiken ver. Heb je wel eens een droom gehad die zich in een andere tijd afspeelde? Of zelfs een droom waarin je in een andere werkelijkheid terechtkwam? Dan ga je ver en diep in je dromen naar andere levens of dimensies. Als je deze dromen ook nog onthoudt, wil dat zeggen dat je bewuste en onbewuste dicht bij elkaar staan. Fijn, want dat betekent dat je nauw in contact staat met je intuïtieve ingevingen en gevoel.

Dieper in je dromen duiken?

Over auteur
Verhalen vertellen en het mystieke onderzoeken; daar houdt tekstschrijver Fabienne Peters zich mee bezig. Haar missie? Op zoveel mogelijk plekken verhalen verspreiden die het leven zowel verdiepen als verzachten. Onderwerpen die raken, die net een beetje verder gaan en/of met één been in de taboesfeer blijven hangen.

Meer lezen over dromen?

Zo leer je je dromen (en je nachtmerries) sturen.

Volgend artikel
Achtervolgd worden in een droom: dít betekent het
Achtervolgd worden in een droom: dít betekent het