Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor juli 2022

In juli staat Lilith in Kreeft, net als de zon. Dat belooft emotioneel thuiskomen en sterke intuïtieve ingevingen waar we niet omheen kunnen. 

Maandhoroscoop juli 2022: Steenbok

Je partner krijgt in juli te maken met jouw helderziende blik. Er is niets in diens leven dat aan jouw aandacht kan ontsnappen. Intuïtief weet je het meteen als de ander iets voor jou verborgen houdt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij of zij meteen toe is aan een rondje bekentenissen. Probeer om de ander niet te confronteren om zo de waarheid te achterhalen, maar verleid de ander liever om er zelf mee te komen. Dat doe je door te laten merken dat zijn of haar geheimen veilig zijn bij jou. Dat werkt echt het beste.

Behalve als er sprake is van een geheim dat jullie relatie kan beschadigen. Dan zou een crisis in een stroomversnelling kunnen raken door jouw confronterende uitspraken. Dat is heftig, maar het kan er ook toe leiden dat jullie na de nodige emotionele turbulentie juist hechter worden dan ooit. Wat goed is, wordt door zo’n storm meestal alleen maar sterker. Als het niet goed zit, dan kan dit het begin zijn van een breuk. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Zo lang er liefde is, is er hoop. Vertrouw erop dat je de kracht vindt om te doen wat goed voelt voor jou.

Nooit meer een horoscoop missen?

Schrijf je dan in voor onze exclusieve astrologie nieuwsbrief. Je ontvangt niet alleen elke week een persoonlijke horoscoop van onze huisastroloog Johanna Blok, maar ontvangt ook als eerste de maand- en jaarhoroscopen, artikelen over astrologie en updates over de nieuwe en volle maan in je inbox.

Meer horoscopen lezen?

Volgend artikel
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Kreeft-seizoen: dit is wat het voor jou betekent