Liefdevolle cadeaus voor Sinterklaas: in deze 5 webshops vind je ze

Liefdevolle cadeaus voor Sinterklaas: in deze 5 webshops vind je ze Liefdevolle cadeaus voor Sinterklaas: in deze 5 webshops vind je ze Liefdevolle cadeaus voor Sinterklaas: in deze 5 webshops vind je ze

De komst van Sinterklaas betekent de start van het jaarlijkse feestseizoen. Hét moment waarop geven en ontvangen in een speciaal daglicht staat. Met betekenisvolle cadeaus voor de mensen die je liefhebt laat je de energie van geven en ontvangen in het universum stromen. We delen 5 originele webshops voor cadeaus waar je je kind, een dierbare of jezelf blij mee maakt.

Reiger en de Raaf

Een creatieve webshop met het mooiste speelgoed voor fantasierijke kinderen. Bij Reiger en de Raaf vind je duurzame merken als Raduga Grez, Maileg en Grapat. Zoek op thema’s als knuffelen, leren, creëren en bouwen. De achtergrond van een van de oprichters, een pedagoog die gespecialiseerd is in mindful ouderschap, is duidelijk aanwezig. Zo kun je zoeken op de filosofieën antroposofisch, open einde of Montessori. Duurzaam detail: in sommige steden wordt je pakket met de fiets bezorgd.

 Ziloen

‘Avonturen’, ‘mensfiguren’ en ‘jaarrituelen’ zijn voorbeelden van de originele categorieën in de knappe webshop Ziloen. De webshop is opgericht door moeder en dochter, als platform voor duurzame en eerlijke items die meerdere generaties mee kunnen gaan, net zoals ze dat in hun eigen gezin doen. Hier vind je wollen kinder- en babykleding, sieraden van barnsteen voor moeder & kind en duurzaam speelgoed van Ostheimer, Grimm’s en Engel Natur.

Gewoon Jip

Ben je een liefhebber van het geschreven woord? Gewoon Jip is een waar walhalla voor cadeaus met persoonlijke teksten en gedichten. Misschien ken je Gewoon Jip van de wenskaarten met vermakelijke quotes, maar de webshop heeft meer moois in huis. Denk aan geurkaarsen met teksten en inspirerende dichtbundels over thema’s als ‘rust en acceptatie’ of ‘dromen en doelen’.

Happinez

In onze eigen Happinez webshop hebben we de mooiste eerlijke en milieuvriendelijke producten geselecteerd die de spirituele energie laten stromen. Van kristallensets en beschermengelen voor kids tot yogamatten, journals en rituelensets voor jezelf of een ander. Met jouw bestelling doneer je bovendien 10% aan een goed doel. Speciaal voor de feestdagen hebben we vier exclusieve giftboxen gelanceerd, passend bij de vier elementen: Vuur, Water, Lucht en Aarde.

Bundleboon

Nét even anders is Bundleboon, een webshop die volledig is toegewijd aan het creëren van stijlvolle outfits voor jouw kind. Met sustainable merken als Sproet & Sprout, Bean’s Barcelona en Be Kind. Deel je budget en je stijlvoorkeur (trendy, minimalistisch, speels of klassiek) en een stylist gaat voor je aan de slag. Wanneer je alleen duurzame merken wilt ontvangen, kun je dat aangeven bij je bestelling. Je betaalt alleen voor de items die je leuk vindt.

Meer Happinez?

Over auteur
Dit artikel is met liefde geschreven door de redacteuren van de Happinez online redactie. Benieuwd naar de gezichten achter de artikelen? Bekijk dan ook ons colofon
Volgend artikel
Happinez ‘Ontdek de magie’ ligt nu in de winkel
Happinez ‘Ontdek de magie’ ligt nu in de winkel