Van ‘divine feminine’ tot ‘high-vibe’: dít is het woordenboek van The Now Age

Van ‘divine feminine’ tot ‘high-vibe’: dít is het woordenboek van The Now Age Van ‘divine feminine’ tot ‘high-vibe’: dít is het woordenboek van The Now Age Van ‘divine feminine’ tot ‘high-vibe’: dít is het woordenboek van The Now Age

Waarschijnlijk heb jij het ook al opgemerkt: er is een nieuwe tijdgeest aangebroken, waarin intuïtie, spiritualiteit en energie centraal staan. We noemen het The Now Age. En bij deze nieuwe spirituele stroming hoort natuurlijk ook een eigen woordenboek.

Er stroomt een vrouwelijke energie door de wereld, precies die energie die van oudsher verbonden wordt met leven vanuit een sterke innerlijke kracht, het creatieve, het gevoelige. Van grote modehuizen die hun modellen behangen met kristallen de catwalk op sturen tot de behoefte om dichter bij de natuur te zijn, van tarotkaarten-gifjes op Instagram tot de maancyclus die ineens onderwerp van gesprek is bij het koffiezetapparaat.

The Now Age vocabulaire

Sta jij nog af en toe met je oren te klapperen? Ruby Warrington legt in haar boek ‘Material girl, mystical world’ de betekenis uit van woorden die The Now Age kenmerken.

DIVINE FEMININE: Een ander woord voor godin. Het ontwaken van de godin in onszelf, maar ook in de maatschappij, is volgens velen onze redding van de ondergang van de natuur en de spirituele wereld.

Ontdek ook ‘Kristallen by Happinez’

De speciale editie (102 pagina’s!) met alles wat je ooit wilde weten over kristallen:
  • Chakra’s in balans: zo gaat je levensenergie weer stromen

  • Handige kristallenindex: de betekenis van 67 kristallen

  • En nog veel meer

HIGH-VIBE: Een bijvoeglijk naamwoord om uitdrukking te geven hoe een ervaring, voedingsmiddel, object of gesprek de energie hoger laat vibreren.

HERSTORY: De geschiedenis van de mensheid, gezien door de ogen van de vrouw.

HIGHER SELF: Jouw intuïtie, ziel, innerlijke stem, creativiteit, seksualiteit, spirit, oftewel hoe het universum zichzelf via jou laat zien in menselijke hoedanigheid.

LACK MENTALITY: De overtuiging, ons ingegeven door de moderne consumptiemaatschappij, dat we nooit genoeg hebben of genoeg zijn. Hebzucht, competitie, verzamelwoede en, in het ergste geval, oorlog kunnen het resultaat zijn van lack mentality.

Online training Intuïtie

  • Je intuïtie als tool voor een lichter leven

  • Kom in contact met je zesde zintuig

  • Video’s en oefeningen inclusief advies van medium Janneke Leber

MOON CUP: Nooit meer tampons of maandverband. Tijdens je moon time gebruiken we het liefst de moon cup, een herbruikbare menstruatiecup.

NUMINOUS: Het onbekende, mystieke en goddelijke.

PLANT MEDICINE: Elke sociale beweging heeft zijn eigen drugs en die van The Now Age zijn ayahuasca, peyote en ibogaine. Allen vallen onder de verzamelnaam plant medicine en worden voornamelijk bij sjamanistische rituelen gebruikt waarbij de aanname is dat de planten zelf boodschappers zijn van de kosmos en informatie met ons willen delen.

SEEKER: Iemand die op een missie is spirituele heling te vinden om het leven een betekenis en doel te geven.

Het Happinez Festival stoomt je klaar voor The Now Age.

The Now Age is hét thema van het geheel vernieuwde Happinez Festival van 2019. Van 10 t/m 12 mei wordt je klaargestoomd voor deze nieuwe tijdgeest, waardoor je vol inspiratie, inzichten en ideeën naar huis zult gaan. Je leert meer over het ontwikkelen en inzetten van je innerlijke kracht, maar ook de verbinding met de natuur en het creëren van meer balans door bewuster te leven. Verschillende lezingen, yogasessies, meditaties, healings, readings en andere workshops zullen ervoor zorgen dat je hart wordt geopend, je mind wordt geïnspireerd en je lichaam kan ontspannen. Nieuw dit jaar is het programma op zaterdagavond, waarbij muziek, dans en rituelen meer aandacht krijgen.

Join the tribe

Wil jij er ook bij zijn? Er zijn nog een paar Early Bird-tickets te koop voor € 49 -. Je bespaart hiermee € 13,50 op je kaarten. Verzeker jezelf van een plekje op dit magische festival en profiteer van deze mooie korting! Ben jij erbij? Zet jezelf dan op ‘aanwezig’ en mis geen enkele update.

Meer lezen over het Happinez Festival?

Volgend artikel
Ga samen naar het Happinez Festival 2019
Ga samen naar het Happinez Festival 2019